Visie

We willen het liefst allemaal zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk blijven,maar als je niet beschikt over optimale mobiliteit en gezondheid dan valt dat niet mee. Meer dan dertig jaar heb ik hierbij met veel inzet en overtuiging hulp op maat geboden door middel van het aanbrengen van aanpassingen. Ik ben opgeleid als elektricien en heb me in de loop van die dertig jaar ontwikkeld als technisch allrounder. Nu door de bezuinigingen op de zorg de functie die ik had is opgeheven en sinds 1 januari 2015 ook de meeste aanpassingen niet meer vergoed worden, ben ik met mijn nieuwe bedrijfje “HOUVAST 020” begonnen om deze noodzakelijke voorziening toch te blijven bieden.

HULP OP MAAT

Ik vind het van groot belang om mijn klanten en/of hun mantelzorgers zoveel mogelijk te betrekken bij het zoeken naar oplossingen voor ontstane of te verwachten problemen in de inrichting van hun woning. Het sociale contact met de klant is m.i. een voorwaarde om de beste keuzes te maken tussen diverse mogelijkheden. Dat is vaak niet alleen een technische kwestie is mijn ervaring. Zo heb ik ook klanten met mentale problemen goed kunnen helpen.


In de praktijk

Van maandag t/m vrijdag van 9:00 – tot 17:00 uur kunt u mij per telefoon bereiken op nummer 06 1275 6037, of per e-mail: info@houvast020.nl

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Ook ben ik bereikbaar via andere hulp- en dienstverleners, zoals ergotherapeuten, sociaal werkers en ouderenwerkers met wie ik geregeld samenwerk.

Kleine aanpassingen en klussen kunnen meteen bij de eerste afspraak uitgevoerd worden. Bij meer gecompliceerde vragen leg ik eerst een huisbezoek af. Ik bekijk dan de situatie ter plaatse en overleg met u en/of eventueel met uw mantelzorger. Dit huisbezoek is kosteloos.

U krijgt een prijsopgave en daarna worden verdere afspraken gemaakt over de uitvoering.